Cazinozz

Termeni si conditii

 

Acești termeni și condiții guvernează utilizarea de către dvs. a site-ului nostru web. Termenii noștri au fost furnizați și aprobați de furnizorul de documente juridice. Vă rugăm să citiți termenii în întregime înainte de a utiliza acest site web. Dacă nu acceptați acești termeni, vă rugăm să nu utilizați acest site web. Utilizarea site-ului web implică faptul că acceptați acești termeni. Din când în când actualizăm acești termeni, așa că vă rugăm să îi consultați din nou în viitor.

1. Accesul la site

1.1 Veți putea accesa cea mai mare parte a acestui site web fără a fi nevoie să înregistrați detalii cu noi.

2. Utilizarea site-ului web

2.1 Vi se permite să utilizați site-ul nostru web în scopuri proprii și să imprimați și să descărcați materiale de pe acest site web, cu condiția să nu modificați niciun conținut fără acordul nostru. Materialul de pe acest site web nu trebuie să fie republicat online sau offline fără acordul nostru.

2.2 Drepturile de autor și alte drepturi de proprietate intelectuală asupra tuturor materialelor de pe acest site web sunt deținute de noi sau de licențiatorii noștri și nu trebuie reproduse fără acordul nostru prealabil.

2.3 Sub rezerva paragrafului 2.1, nicio parte a acestui site web nu poate fi reprodusă fără acordul nostru prealabil scris.

3. Timpul de funcționare a site-ului

3.1 Luăm toate măsurile rezonabile pentru a ne asigura că acest Site web este disponibil 24 de ore pe zi, 365 de zile pe an. Cu toate acestea, site-urile web se confruntă uneori cu perioade de indisponibilitate din cauza serverului și, alte probleme tehnice. Prin urmare, nu vom fi răspunzători în cazul în care acest site web este indisponibil în orice moment.

3.2 Acest site web poate fi temporar indisponibil din cauza unor probleme precum defecțiuni de sistem, întreținere sau reparații sau din motive independente de voința noastră. Atunci când este posibil, vom încerca să ne avertizăm vizitatorii în avans cu privire la problemele de întreținere, dar nu vom fi obligați să facem acest lucru.

4. Comportamentul vizitatorilor

4.1 Cu excepția informațiilor de identificare personală, a căror utilizare este acoperită de Politica noastră de confidențialitate, orice material pe care îl trimiteți sau îl postați pe acest site web va fi considerat neprotejat și nu va fi confidențial. Cu excepția cazului în care ne anunțați contrariul, vom fi liberi să copiem, să dezvăluim, să distribuim, să încorporăm și să utilizăm în alt mod un astfel de material în orice scop.

4.2 Atunci când utilizați acest site web, nu veți posta sau trimite către sau de pe acest site web niciun material:

(a) pentru care nu ați obținut toate consimțămintele necesare;

(b) care este discriminatoriu, obscen, pornografic, defăimător, susceptibil de a incita la ură rasială, care încalcă confidențialitatea sau viața privată, care poate cauza neplăceri sau neplăceri altora, care încurajează sau constituie un comportament care ar fi considerat o infracțiune penală, care ar da naștere la o răspundere civilă sau care, în orice alt mod, este contrar legislației din Regatul Unit;

(c) care este de natură dăunătoare, inclusiv, și fără a se limita la, viruși informatici, cai troieni, date corupte sau alte programe sau date potențial dăunătoare.

4.3 Vom coopera pe deplin cu orice autorități de aplicare a legii sau cu orice ordin judecătoresc care ne solicită să dezvăluim identitatea sau alte detalii ale oricărei persoane care postează materiale pe acest site web cu încălcarea paragrafului 4.2.

5. Legături către și de la alte site-uri web

5.1 Orice linkuri către site-uri web ale unor terțe părți aflate pe acest site web sunt furnizate doar pentru confortul dumneavoastră. Noi nu am verificat fiecare site web al terților și nu avem nicio responsabilitate pentru astfel de site-uri web ale terților sau pentru conținutul acestora. Nu aprobăm site-urile web ale terțelor părți și nu facem declarații cu privire la acestea sau la orice material conținut în acestea. Dacă alegeți să accesați un site web al unei terțe părți cu linkuri de pe acest site web, o faceți pe propriul risc.

5.2 Dacă doriți să creați un link către acest site web, puteți face acest lucru numai dacă creați un link către orice pagină de pe acest site web, dar nu reproduceți nicio pagină de pe acest site web, și dacă respectați următoarele condiții:

(a) nu implicați în niciun fel faptul că noi aprobăm servicii sau produse, cu excepția cazului în care acest lucru a fost convenit în mod expres cu noi;

(b) nu denaturați relația dvs. cu noi și nu prezentați informații false despre noi;

(c) nu creați un link de pe un site web care nu vă aparține; și

(d) site-ul dvs. nu conține conținut ofensator, controversat, care încalcă drepturile de proprietate intelectuală sau alte drepturi ale oricărei alte persoane sau care nu respectă în vreun fel legislația.

5.3 În cazul în care alegeți să vă conectați la site-ul nostru web cu încălcarea punctului 5.2, ne veți despăgubi în totalitate pentru orice pierdere sau prejudiciu suferit ca urmare a acțiunilor dumneavoastră.

6. Exonerare de răspundere

6.1 Luăm toate măsurile rezonabile pentru a ne asigura că informațiile de pe acest site web sunt corecte. Cu toate acestea, nu garantăm corectitudinea sau caracterul complet al materialelor de pe acest site web. Putem face modificări ale materialului de pe acest Website în orice moment și fără notificare prealabilă. Materialul de pe acest site web poate fi neactualizat sau, în rare ocazii, incorect și nu ne asumăm niciun angajament de a ne asigura că acest material este corect sau actualizat.

6.2 Materialul de pe acest Site web este furnizat fără condiții sau garanții de niciun fel. În măsura maximă permisă de lege.